Šport > Nogomet
34 ogledov

Razkril ozadje nerodnega prizora z Ibro

gerard pique EPA
Branilec Barcelone je v intervjuju razkril ozadje fotografije z Zlatanom Ibrahimovićem, ki je pred petimi leti sprožila govorice, da sta z napadalcem Paris Saint-Germain v intimnem razmerju.

Gerard Piqué se je razgovoril v obširnem intervjuju za nogometno revijo Four Four Two, v katerem je spregovoril o odraščanju v Barçini mladinski ekipi skupaj z Lionelom Messijem in Cescom Fábregasom, o selitvi k Manchester Unitedu, Shakiri, otrocih in odmevni fotografiji z Zlatanom Ibrahimovićem.

''V življenju pridejo trenutki, ko je treba sprejeti težke odločitve. United mi je ponudil edinstveno priložnost, da sem vsakodnevno v stikih s profesionalnimi igralci. Takrat je bilo težko prestopiti iz mladinske v prvo ekipo Barcelone. Tuji igralci so dobivali več priložnosti kot mladinci. Ne obžalujem,'' je selitev k Manchester Unitedu pojasnil Piqué, ki se je leta 2008 vrnil v katalonsko prestolnico.

''Prvih nekaj mesecev, ko sem stanoval z angleško družino in ob sebi nisem imel prijateljev ter družine, je bilo težko. Pomanjkanje sonca, drugačna hrana in samota so mi pomagali, da sem dozorel. Uživati večerni obrok ob 18.00 je zelo čudno, v Španiji se jé ob 22. uri,'' je dodal Piqué, ki se je v mladinski selekciji kalil ob Messiju in Fábregasu.

pique ibrahimović | Avtor: Facebook Facebook
''Nismo izgubili veliko tekem. To je bila dobra ekipa, ki dosega uspehe po Evropi. Gostovanja in turnirji v tujini so bili najbolj zabavni. Družili smo se po sobah, igrali Fifo in kartali,'' se spominja španski branilec.

Leta 2010 je ogromno pozornosti požela domnevno intimna fotografija z Ibrahimovićem. Piqué je pojasnil, da je šlo za neroden trenutek, ko je prejemal čestitke švedskega napadalca. 

''Ravno sem izdal svojo avtobiografijo, prišel je do mene in mi čestital. Jaz sem zelo taktilen tip človeka in fotograf je ujel trenutek, ko se drživa za roke. Bil je znotraj poslopja za trening, ni šlo za predstavnika rumenih medijev. Nisem mogel verjeti, da se je stvar tako napihnila. Ne morem reči, da me je presenetilo. Nekaj tekem pred koncem smo vodili pred Realom in mediji so poskušali narediti vse, da bi nas destabilizirali. Kljub temu smo osvojili ligo,'' je sklenil Piqué.

Komentarjev 1
  • dragec 13:07 25.november 2015.

    PA KAJ ČE STA PEDERA, SAJ JIH JE V LJUBLJANI OGOMNO