Šport > Nogomet
17 ogledov

Razkritje: Messi žali soigralce na treningih

Messi Barcelona Bayern Liga prvakov polfinale EPA
Spletna stran El Confidencial, ki je v preteklosti že znala poskrbeti za zanimiva razkritja v svetu nogometa, se je tokrat lotila domnevno žaljivega Lionela Messija.

Argentinca sicer skozi celotno kariero spremlja oznaka "dobrega fanta", vsaj v primerjavi z večnim rivalom Cristianom Ronaldom, toda po poročanju El Confidenciala je Lionel Messi v resnici vse prej kot skromen, tih in ponižen fant iz Rosaria.

Njegovi izbruhi so v taboru Barcelone tabu tema in v slogu mafijskih filmov znotraj slačilnice ostanejo po zaslugi t. i. "omerte", dogovora o popolnem molku, ki ga ne sme prekršiti nihče. Če seveda želi imeti prihodnost na Camp Nouu.

Tello na robu solz

Vir informacij naj bi bila Alejandro Grimaldo in Gerard Deulofeu, mlada španska reprezentanta Barcelone, ki sta takšne in drugačne zgodbe s treningov Barcelone delila s svojimi reprezentančnimi soigralci.

"Kaj počneš?" naj bi Messi enkrat zabrusil Cristianu Tellu. "Nov si tukaj, ti si nihče, zato mi podaj žogo, ker si tukaj zato, da igraš zame!" Tello, mladi up španske reprezentance in katalonskega kluba, je bil po pisanju El Confidenciala na robu solz in ni mogel verjeti, kako ostali člani Barcelone sprejmejo Messijevo obnašanje brez vsakršnih pomislekov.

"Pojedel" napadalca za napadalcem

"Glede na to, kako si slab, mi ni jasno, kako si lahko stal toliko denarja. Ne zabiješ dovolj golov, zato mi podaj žogo!" pa naj bi Messi nekaj krepkih namenil Alexisu Sánchezu.

Že dalj časa se sicer šušlja, da naj bi bil Argentinec glavni razlog za neuspeh številnih napadalcev, ki jih je uspel izriniti iz prve postave in potisniti tudi skozi klubska vrata – Zlatan Ibrahimović in David Villa, oba imata "zgodovino" z Messijem, sta le dve imeni, ki ju ni več na Camp Nouu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.