Šport > Nogomet
808 ogledov

Razkritje o Messiju dviguje prah: "Kdor stoji za tem, ima slabe namene"

lionel messi Epa
V nogometnem svetu še vedno močno odmeva razkritje astronomske plače Lionela Messija.

Na objavo zaupnih podatkov, ki razkrivajo, da je Lionel Messi leta 2017 podpisal štiriletno pogodbo v vrednosti 555 milijonov evrov, se je burno odzval trener katalonskega velikana Ronald Koeman, ki meni, da bi zaradi odtekanja informacij morale padati glave. 

Po poročanju El Munda naj bi Messi na leto zaslužil 138 milijonov evrov, kar pomeni, da ima sklenjeno "najdonosnejšo pogodbo v športni zgodovini."

 

ronald koeman | Avtor: Epa Epa
Argentinčeva plača naj bi posredno pripomogla tudi k hudim finančnam težavam kluba, ki je po zanesljivih informacijah na robu bankrota.

"Ne razumem, kako bi lahko Messija krivili za težave, v kakršnih je Barcelona. Leta in leta se je dokazoval in naredil ogromno dobrega za klub. Pomagal nam je osvojiti številne lovorike," mu je v bran stopil Koeman.

"Kdor stoji za razkritjem, ima slabe namene in želi škodovati Barceloni. Mi se moramo osredotočiti na igro in ne smemo razmišljati o tem. Brez Messija nimamo veliko možnosti za osvajanje pokalov. Že dolgo vemo, da je najboljši nogometaš na svetu. On je odločilnega pomena za naš uspeh. Spoštovati moramo njegove dosežke. Če je za razkritje odgovoren kdo znotraj kluba, potem tukaj zanj ni več prihodnosti," je poudaril trener.

Barcelona je kategorično zanikala odgovornost za objavo zaupnih podatkov in napovedala tožbo proti El Mundu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.