Šport > Nogomet
19 ogledov

Razmišlja o tveganju z Ronaldom

Nekdaj sprta, zdaj prijatelja? (Foto: EPA) Žurnal24 main
José Mourinho je priznal, da se igra z mislijo, ali postaviti Cristiana Ronalda v ekipo za torkovo prvo četrtfinalno tekmo Lige prvakov, čeprav je zvezdnik ob Karimu Benzemaju in Marcelu še vedno poškodovan.

"Če se odločiva, ampak le midva (z Ronaldom, op. a.), da bo igral, potem je tveganje najino. Zdravniška služba namreč pravi, da bo pripravljen šele do tekme španskega prvenstva z Bilbaom. Pogovoril se bom tudi z ostalima poškodovanima nogometašema in se nato odločil, kdo bo igral," je dejal José Mourinho, čigar Real je v soboto zvečer izgubil z Gijonom. Tako pa se je končal Mourinhev osebni rekord neporaženosti na domačih igriščih v klubih, ki jih je vodil. Nasprotniki Portugalca na domačem terenu niso premagali kar devet let.

"Manjkalo nam je ustvarjalnosti. Sreča je prav tako del nogometa. Naši nasprotniki so je imeli precej, mi pa nič,"
je še povedal Realov trener in se nato znova dotaknil torkove prve tekme četrtfinala Lige prvakov s Tottenhamom: "Remi brez golov ne bi bil slab rezultat, saj imamo še povratno tekmo v Londonu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.