Šport > Nogomet
28 ogledov

Razprodan tudi nogometni debi Stožic

Žurnal24 main
Potem ko so izjemno hitro pošle vse vstopnice za košarkarsko odprtje dvorane v Stožicah, so v ponedeljek razprodali še drugi komplet vstopnic za nogometni debi stadiona v Stožicah.

Motili ste se, če ste mislili, da avstralska nogometna reprezentanca ni dovolj mikaven nasprotnik za odprtje nogometnega stadiona v Stožicah. Če niste pohiteli z nakupom dragocenega lističa za ogled tekme ob odprtju, ste morda že prepozni. Drugi del vstopnic za spektakel med Slovenijo in Avstralijo v Stožicah je v ponedeljek pošel v nekaj urah. Prodaja se je začela ob 9. uri, pet ur kasneje jih ni bilo več. Izkazalo se je, da je zanimanje za vstopnice izjemno, skupno 7.000 vstopnic, ki so bile naprodaj v splošni prodaji, pa je tako že dobilo svoje lastnike. To bo prva tekma slovenskih nogometašev v Ljubljani po šestih letih.

Sicer še obstaja nekaj upanja za tiste, ki si niso uspeli zagotoviti vstopnic. Če bo ostalo še nekaj vstopnic, ki so šle v prodajo prek drugih prodajnih kanalov (velik delež jih je tokrat dobila Mesta občina Ljubljana), bo NZS te vstopnice sprostila v prodajo v petek, šestega avgusta. Več informacij o morebitni tretji prodajni fazi boste našli na uradni spletni strani v četrtkovih popoldanskih urah. Slovenija bo Stožice odprla v sredo, 11. avgusta, ob 20.45, selektor Matjaž Kek pa bo seznam igralcev objavil teden dni pred tekmo v sredo, četrtega avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.