Šport > Nogomet
27 ogledov

RB Leipzig ponudil ponovitev tekme

sodnik Martin Petersen, vžigalnik EPA
Potem ko je sodnika na tekmi nemškega pokala med RB Leipzig in Vfl Osanbrueck huligan zadel z vžigalnikom, je ekipa iz Leipziga ponudila ponovitev tekme.

Po incidentu v Osnabrücku, ko je huligan sodnika zadel z vžigalnikom, je ekipa RB Leipzig ponudila ponovitev tekme. Čeprav bi nogometno sodišče prekinjeno tekmo z veliko verjetnostjo prisodilu Lepizigu, so se pri klubu odločila, da ne želijo tako napredovati v pokalu.

"Obsojamo nešportno in krivično vedenje. Vseeno pa ponujamo ponovitev tekme, tako ne želimo napredovati v pokalu," je na spletni strani kluba iz Leipziga zapisal trener in športni direktor Ralf Rangnick

Med tekmo je na igrišče priletelo več vžigalnikov, kozarcev, streklenic in drugih stvari, a je sodnik tekmo prekibil šele 71. minuti, ko je vanj priletel vžigalnik. 

Pred incidentom je na igrišče pritekel rezervni igralec Osnabrücka in provociral enega od igralcev RB Leipziga. Zato je sodnik odšel bližje tribun. Nemški nogometni komentatorji zato domnevajo, da je gledalec želel zadeti igralca Leipziga.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.