Šport > Nogomet
544 ogledov

Rdeči vrag presenetil strokovni štab

luka shaw Epa
Majhna zahvala za velik trud.

Luke Shaw, branilec pri nogometnemu velikanu Manchester Unitedu, je pred prazniki pokazal svojo radodarno stran. Angleški Daily Mail poroča, da je Shaw obdaroval člane trenerskega in strokovnega štaba kluba.

V prestižni londonski veleblagovnici Harrods je nakupil 30 darilnih božičnih košar, vrednost vsake je 200 funtov (222 evrov).

Dvaintridesetletnik, ki mu je za zamenjavo Joseja Mourinha ter začasno imenovanje Oleja Gunnarja Solskjaerja povedalo njegovo dekle, se je odločil za obdarovanje s slogom.

V darilnih košarah so tradicionalne angleške božične poslastice ter še nekaj drugih luksuznih izdelkov, kot so fudge, mehke karamele, tradicionalni božični puding in pita, čaj, kava, šampanjec. Košare je dostavil na območje trening kompleksa Carrington. Na ta način se je želel z majhno pozornostjo oddolžiti članom strokovnega štaba, ki skrbijo za člane moštva.

Shaw je že pokazal veliko radodarnost. Nogometni igralec, ki na teden služi 183.866 evrov, je lani darilne košare nakupil v znani blagovnici Fortnum and Mason.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.