Šport > Nogomet
17 ogledov

Real ali Barça? Ne vem še

copa libertadores santos penarol Reuters
Brazilski supertalent Neymar je potrdil, da se za njegove storitve zanimata tako Barcelona kot Real Madrid, a ne z enimi ne z drugimi še ni podpisal pogodbe. Medtem je njegov oče dejal, da se bo v Evropo najverjetneje preselil naslednje poletje.

Neymar je bil ob Cescu Fàbregasu morda celo glavna zvezda letošnjega poletnega prestopnega roka. Za izjemno nadarjenega napadalca so se zanimali številni evropski velikani, še največ zanimanja pa sta pokazala goreča španska rivala, Barcelona in Real Madrid. Med poletjem smo tako zasledili več novic, da naj bi Neymar že podpisal za Barço oziroma Real. A prav vsakič smo hitro dobili nasprotujoče si informacije in nova potrdila vodilnih mož Santosa, da svojega dragulja vsaj do naslednjega poletja ne bodo izpustili iz rok. Neymar je res ostal v rodni Braziliji, hkrati pa je igralec sam potrdil, da sta se dva največja španska kluba res zanimala za njegove storitve. "Real Madrid in Barcelona sta se zanimala zame. Oba kluba sta me želela, to lahko potrdim, toda za zdaj še nisem dosegel dogovora ne z enimi ne z drugimi," je po zmagi Brazilije na prijateljski tekmi proti Gani z 1:0 v Londonu dejal Neymar. Novopečeni zvezdnik brazilske reprezentance in naslednik Romaria, Ronalda in drugih velikih napadalcev iz dežele sambe je še dodal, da mu zanimanje španskih velikanov izjemno godi in skrbi, da je njegova samozavest vse večja.

Kot smo zapisali že v uvodu, želijo vodilni možje Santosa Neymarja zadržati vsaj do naslednjega poletja. Podobnega mnenja je tudi igralčev oče, ki pravi, da bi bilo za njegovega sina najbolje, da bi se na staro celino podal naslednje poletje, čeprav bi ga mnogi na evropskih zelenicah radi videli že med zimskim prestopnim rokom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.