Šport > Nogomet
0 ogledov

Real bo za Riberyja ponudil 38 mio evrov

Franck Ribery (v sredini) je eden od nosilcev igre bavarskega velikana. Žurnal24 main
Vse kaže, da se bo v dirko za francoskega mojstra nogometne žoge Francka Riberyja vključil tudi madridski Real. Kraljevi klub bo Bayernu zanj ponudil 38 milijonov evrov.

Pri Realu bodo junija dobili novega predsednika. Glavni kandidat je stari znanec Florentino Perez. In prav on naj bi na Santiago Bernabéu pripeljal Bayernovega zvezdnika. Zanj je pripravljen odšteti 38 milijonov. Bavarski velikan je poleti 2007 za Riberyja Marseillu odštel za klub rekordnih 25 milijonov evrov. Šestindvajsetletni igralec sredine igrišča niza odlične predstave tako v Bundesligi kot v Ligi prvakov, kar so seveda opazili tudi največji evropski klubi.

Ni skrivnost, da si francoskega reprezentanta v novi sezoni noro želi Barcelona oziroma njen trener Pep Guardiola. Prav tako so zanimanje zanj pokazali pri Manchester Unitedu. Na Bayernov odziv ni bilo treba dolgo čakati. Športni direktor Uli Höness je letvico za vse zainteresirane postavil visoko. Ribery je namreč na prodaj za 50 milijonov evrov. Kljub temu legenda nemškega nogometa verjame, da bo Ribery podpisal novo pogodbo z Bayernom: "Ribery ima pogodbo še za dve sezoni, a kmalu se bomo začeli pogovarjati o podaljšanju, seveda pod boljšimi pogoji."

Ribery je v tej sezoni v Ligi prvakov v osmih tekmah zabil štiri gole. Pred kratkim je v javnost pricurljala informacija, da želi prestopiti v večji klub.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.