Šport > Nogomet
40 ogledov

Real bolj podoben Chelseaju, Barça v barvah Katalonije

Barcelona novi dres Katalonija majica Španija Nike Krištof Kolumb Plaza Colon
1/7
EPA
Barvna kombinacija Barcelone za novo sezono 2013/14 med navijači ni sprožila takšnega zgražanja kot "rumeno-oranžni koktajl", ki so ga novi španski prvaki nosili letos. V dres za prihajajočo sezono so oblekli celo kip Krištofa Kolumba v katalonski prestolnici. Real Madrid se je poleg tradicionalne bele odločil za modro in oranžno.

Katalonski mediji že z največjim veseljem ugotavljajo, da bo Real Madrid v naslednji sezoni nosil barve Barcelone. Po tem, ko so drese za sezono 2013/14 uradno predstavili pri novih španskih prvakih, so danes svetovne medije obkrožile še podobe majic kraljevega kluba, v oči pa bode predvsem dres za gostujoče tekme.

Po sicer še nepotrjenih informacijah bo beli balet poleg obveznih belih dresov za domače tekme (z oranžnimi robovi in ovratnikom) v gosteh nosil modro barvno kombinacijo, ki močno spominja na opremo Chelseaja, naslednji klub njihovega "bodočega bivšega trenerja" Joséja Mourinha.

Poleg modre barve bo na dresu prisoten tudi kanček rdeče, kar je barvna kombinacija večnih rivalov iz Barcelone. Ti so ob odobravanju navijačev že uradno predstavili nove drese, ki se "vračajo k izročilu" - domačega bodo namreč krasile znamenite modre in rdeče črte, medtem ko bodo gostujočega prvič v zgodovini krasile rdeče in rumene proge Katalonije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.