Šport > Nogomet
27 ogledov

Real lovi Maicona, Cech poškodovan

Kje bo športno pot nadaljeval Maicon? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Španska Marca poroča, da je Real Madrid na naslov Interja poslal 22 milijonov evrov vredno ponudbo za Brazilca Maicona. Bočnega branilca si v Madrid želi pripeljati predvsem Jose Mourinho.
Chelsea na začetku sezone brez Cecha
Vratar angleških prvakov Chelseaja Petr Cech bo zaradi strgane mečne mišice izpustil začetek sezone. Češki vratar, ki je zaradi podobne poškodbe počival že v pretekli sezoni, bo zagotovo izpustil tekmo angleškega superpokala proti Manchestru Unitedu (8. avgust) in otvoritveno tekmo Premier League proti West Bromwich Albionu (14. avgust).

Po pisanju španskega športnega časnika Marca je madridski Real ponudil milanskemu Interju 22 milijonov evrov za Brazilca Maicona. Časnik je še zapisal, pri tem pa ni navedel vira, da bo španski nogometni velikan na odgovor iz lombardijske prestolnice počakal do konca tega tedna.

Novi trener madridskega kluba Jose Mourinho je večkrat poudaril, da bi v svojih vrstah želel imeti izjemnega brazilskega bočnega nogometaša, ki je v minulih sezonah blestel v majici Interja. Pod vodstvom Mourinha je milanski klub v minuli sezoni osvojil prvo mesto v Ligi prvakov, v zadnjih sezonah pa je prevladoval v domačem prvenstvu. Marca je še zapisala, da predsednik Interja Massimo Moratti za Maicona zahteva 30 milijonov evrov.

Khedira vprašljiv

Madridski športni časnik As navaja, da je pod velikim vprašajem prestop nemškega reprezentanta Samija Khedire iz Stuttgarta v Real. Jabolko spora je Khedirov predhodni dogovor z münchenskim Bayernom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.