Šport > Nogomet
59 ogledov

Real lovi "Zidana z Atlasa"

"Plačal bi vstopnico samo zato, da bi videl Taarabta," se je na Twitterju pred k
1/2
Žurnal24 main
Po poročanju britanskih medijev naj bi se Real Madrid "resno ogrel" za nogometaša Queens Park Rangers Adela Taarabta. Izjemni dribler iz angleške druge lige QPR pelje nazaj v Premier League.
V zavihku video si oglejte nekaj vrhunskih Taarabtovih preigravanj in zadetkov iz letošnje sezone. Kliknite TUKAJ!

Kaj točno so si mislili pri Tottenhamu, ko so se pred letošnjo sezono dokončno odpovedali Maročanu Adelu Taarabtu, vedo le najtesnejši sodelavci Harryja Redknappa. Spursi so imeli v svojih vrstah dragulj, ki pa je svoje blesteče obrise začel kazati šele, ko je zapustil White Hart Lane. Taarabt je bil izglasovan za najboljšega nogometaša letošnje sezone v drugi angleški ligi (Championshipu), kjer je s Queens Park Rangers praktično le še nekaj točk oddaljen od vrnitve v Premier League.

Spurs na njihovo srečo le niso bili tako "neumni", saj ima Taarabt v pogodbi klavzulo, ki QPR naroča, da v primeru napredovanja v prvo ligo klubu z Lana nakažejo zajetno vsoto denarja. Kljub vsemu bo to slaba tolažba za privržence belih, saj se za 22-letnega nogometaša ("Zidana z Atlasa") poleg kopice prvoligašev zdaj zanima tudi Real Madrid. Nič čudnega – maroški Zidane je na 37 tekmah zadel 15-krat, po neštetih preigravanjih pa zadetkom dodal še prav toliko asistenc.

Takole je Taarabt prejel nagrado za najboljšega nogometaša sezone:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.