Šport > Nogomet
40 ogledov

Norčevali so se iz Messijeve 11-metrovke

real madrid Youtube
Nogometaši Real Madrida so se pred treningom v večnem mestu šalili na račun enajstmetrovke, ki sta jo na ligaški tekmi s Celto uprizorila Lionel Messi in Luis Suárez.

Najstrožja kazen, ki sta jo na tekmi Barcelone in Celte izvedla Lionel Messi in Luis Suárez, ostaja glavna tema v nogometnem svetu.

Mojstrovina nogometašev Barcelone je bila tako odmevna, da se ji niso mogli izogniti niti nogometaši madridskega Reala.

Galaktiki bodo nocoj gostovali v italijanski prestolnici, kjer jih čaka prva tekma osmine finala najmočnejšega nogometnega tekmovanja na svetu.

Televizijske kamere so jih pred začetkom treninga na olimpijskem stadionu v Rimu ujele, kako so se šalili na račun Messijeve enajstmetrovke.

V pogovoru so sodelovali Marcelo, Alvaro Arbeloa, Cristiano Ronaldo in Keylor Navas, vse skupaj pa je potekalo približno takole:

Marcelo: ''Cris, Arbeloa jo bo izvedel.''
Ronaldo: ''Arbeloa jo bo izvedel in tudi zaključil.''
Arbeloa: ''Počakaj, pa boš videl. To bom naredil.''
Ronaldo: ''Prepričan sem, da bo Arbeloa streljal.'' (Ronaldo je pri tem gestikuliral, kako bo španski branilec izgubil ravnotežje.)
Navas: ''Ne, ravno obratno. Arbeloa jo bo izvedel in podal Ronaldu.''
Arbeloa: ''Tako je.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.