Šport > Nogomet
34 ogledov

Real ne bo kaznoval Di Maríe: "Poglavje zaprto"

Di Maria Real Madrid Galatasaray Liga prvakov EPA
Real Madrid je po interni preiskavi sporočil, da ne bo kaznoval krilnega nogometaša Ángela di Maríe. Vseeno ga na četrtkovi tekmi ne bo v prvi postavi.

Po tem, ko je že trener Carlo Ancelotti svojega varovanca Ángela di Marío pred pokalno tekmo z Osasuno oprostil vsakršne krivde in v isti sapi napovedal, da ne bo v prvi postavi, je na dan obračuna osmine finala na Santiagu Bernabéuu prišlo še uradno obvestilo kluba. Real Madrid po interni preiskavi ne namerava kaznovati svojega reprezentanta.

"Ni mogoče zaključiti, da je bil Di María odgovoren za žaljive geste in žaljenje publike na Santiagu Bernabéuu 6. januarja, zato ni storil nič takšnega, kar bi bilo vredno disciplinske kazni. Zaradi tega je upravni odbor kluba odločil, da bo zaprl to poglavje," je v izjavi za javnost zapisal madridski klub.

Ancelotti: "Ta tema se mora čimprej zaključiti"

Di María, ki se je že večkrat opravičil in zatrdil, da je šlo za "nekaj naravnega", bi lahko že v četrtek poslušal nove žvižge navijačev na domačem stadionu. Trener Ancelotti je sicer na sredini novinarski konferenci razkril, da ga ne bo v prvi postavi.

"Potrebno mu je verjeti. Če je koga užalil, se mu je tudi opravičil in tu se vse konča. Ljudje imajo zelo radi svoje nogometaše in mislim, da ne bo imel težav z Bernabéuom. Ta tema se more čimprej zaključiti, ker ga potrebujemo v letošnji sezoni," je trdno prepričan Ancelotti.

"Jutri ne bo začel tekme, ker bom v igro poslal bolj svežega igralca. Nima težav z igranjem, zadovoljen je tukaj. Miren je, ima dober odnos s soigralci in želi si odigrati dobro sezono. Ne bo igral, a ne zaradi tega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.