Šport > Nogomet
62 ogledov

Real pripravlja prestopno bombo

Pierre-Merick Aubameyang Marco Reus Borussia Dortmund EPA
Madridčani so bili v letošnji prestopnem roku zaenkrat presenetljivo zadržani, a to bi se v zadnjih avgustovskih urah lahko spremenilo.

Madridski Real je v letošnjem prestopnem roku v svoje vrste vrnil Álvara Morato, medtem ko je klub zapustil Jesé Rodríguez. Veliko se govori o odhodih, sedaj pa so v španskih medijih oživele tudi govorice o odmevnem prihodu.

Real naj bi v torek in sredo krenil v močno ofenzivo za podpis Pierra-Emericka Aubameyanga, za katerega naj bi dortmundski Borussii ponudil kar 100 milijonov evrov.

S to vsoto bi hitronogi Gabonec, ki je že več mesecev zanimiv za Real, postal drugi najdražji nogometaš v zgodovini (za Paulom Pogbajem in izenačen z Garethom Balom).

Kdo bo odšel?

Če bo Aubameyang res prišel, potem se bo moral nekdo umakniti, tako iz kadrovskih kot finančnih razlogov. Že nekaj časa se šušlja o odhodu Karima Benzemaja, ki bi bil na mestu centralnega napadalca neposredna konkurenca Aubameyangu.

Poleg tega je vprašljiv tudi status Jamesa Rodrigueza in Isca, ki pod vodstvom Zinedina Zidana sila redko dobita mesto v začetni enajsterici.

Vse bo jasno do sredinih večernih ur, ko se v Španiji konča prestopni rok. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.