Šport > Nogomet
11 ogledov

Real še ni dober kot Barcelona

Guti se je Pellegriniju postavil po robu. @ AFP Žurnal24 main
Jose Maria Guti je po zadnjem porazu svojega Reala Madrida dejal, da potrebujejo čas, da bi postali tako močna ekipa, kot je Barcelona. Presenečen je nad kritikami Pellegrinija.

Po prvem letošnjem porazu belega baleta v španskem prvenstvu, boljša je bila Sevilla z 2:1, se je usul plaz kritik na račun trenerja Manuela Pellegrinija. To je presenetilo Realovega vezista Gutija, ki pravi, da Pellegrinijeva četa potrebuje zgolj nekaj časa, da bi postala velika ekipa kot Barcelona. "Presenečen sem nad dvomi glede Pellegrinija zaradi dogodkov v preteklem tednu. Nihče ne postane prvak v šestih tednih," je dejal občasni kapetan madridskega Reala. Izrazil pa je tudi presenečenje nad svojo minutažo in zaupanjem s strani Pellegrinija v tej sezoni. "Mislil sem, da bom manj minut prebil na igrišču." Madridski klub je v prestopnem roku namreč okrepilo nekaj zvenečih imen, kot sta recimo Brazilec Kaká in Portugalec Cristiano Ronaldo. "Čeprav mi je malce nerodno, pa moram priznati, da mi je zelo všeč delo Guardiole," je še zaupal 33-letni vezist.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.