Šport > Nogomet
18 ogledov

Real steguje lovke po Ronaldu

Se bodo Cristianu Ronaldu izpolnile sanje in bo prihodnjo sezono zaigral v Špani Žurnal24 main
Za mnoge najboljši igralec Manchester Uniteda in celo na svetu, Portugalec Cristiano Ronaldo, je za BBC dejal, da bi se rad preizkusil v španski nogometni ligi.
 

Preberite še ...

Zgodba o Cristianu Ronaldu

Cristiano Ronaldo je dejal, da se bo po finalu Lige prvakov, v katerem se bosta pomerila angleška predstavnika Manchester United in Chelsea, odločil o morebitnem odhodu iz angleškega kluba. Ronaldo je v tej sezoni za Manchester dosegel 41 zadetkov, španski mediji pa že mesece pišejo o njegovem prestopu v madridski Real, ki je tudi v tej sezoni osvojil špansko prvenstvo. "Srečen sem tu, vendar pa počakajmo, kaj se bo zgodilo po finalu Lige prvakov. Vem, da je ljudem iz Reala všeč moj slog igre, vendar pa je v Španiji še kar nekaj ekip, ki me cenijo," je v pogovoru za britanski BBC dejal Ronaldo. Portugalec, ki so ga v Angliji izbrali za nogometaša leta, je že v preteklosti večkrat poudaril, da ga zanima nastopanje v španski ligi. "Milijonkrat sem izjavil, da želim igrati v Španiji. To so moje sanje, realnost pa bi utegnila biti povsem drugačna. Ne vem, kaj se bo zgodilo," pravi Ronaldo.

Generalni direktor Reala Miguel Angel Arrojo je pred dnevi zatrjeval, da ima Real dovolj denarja, da pokrije Ronaldov transfer. "V tem trenutku je naš klub finančno stabilen in ima sredstva, s katerimi bi v Real lahko privabili Ronalda. Od prestopa bi imeli veliko finančno korist, saj je pravi magnet za sponzorje in igralce," je dejal Arrojo. Cristiano Ronaldo je v Manchester United prišel leta 2003 iz lizbonskega Sportinga. V dresu rdečih vragov je odigral 163 tekem in dosegel 66 zadetkov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.