Šport > Nogomet
7 ogledov

Real za Cesca 50 milijonov evrov?

Kje bo svojo športno pot nadaljeval Cesc Fabregas? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Saga okoli Cesca Fabregasa še vedno ni končana in očitno še nekaj časa ne bo. Zdaj se je v igro za Španca menda ob Barceloni vpletel še Real Madrid, ki Arsenalu za njihovega kapetana ponuja 50 milijonov evrov.

Zgodba okoli povratka Cesca Fabregasa v "svojo" Barcelono je vse bolj dologčasna. Fabregas na eni strani vztrajno ponavlja, da se želi vrniti, kluba pa na drugi strani nikakor ne najdeta skupnega jezika okoli višine odškodnine. Pri Arsenalu svojega kapetana pač ne želijo izpustiti za "drobiž" in od svojih zahtevah ne odstopajo niti za centimeter. Zgodba pa bi v kratkem lahko dobila novo razsežnost. Po poročanju angleškega Sky Sportsa si naj bi Fabregasa zaželeli tudi pri Real Madridu, najhujših rivalih Barcelone. Kraljevi klub naj bi bil za španskega reprezentanta pripravljen odšteti kar 50 milijonov evrov – vsekakor številka, ki bi vsaj približno zadovoljila topničarje.

Seveda se postavlja vprašanje, kako bi se v španski prestolnici in ekipi polni zvezdnikov znašel Fabregas. Kakorkoli pa se ga Jose Mourinho verjetno ne bi branil. Portugalec se je v letošnji sezoni na sredini igrišča (pre)večkrat zanašal na Xabija Alonsa. S prihodom Fabregasa pa bi dobil več kot dostojno zamenjavo za Baska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.