Šport > Nogomet
23 ogledov

Real zavrnil ponudbo Raiole za prihod Ibre

Ibrahimović Busquets Alves Barcelona PSG Paris Saint-Germain Liga prvakov četrtf EPA
Odhod trenerja Carla Ancelottija je pri Paris Saint-Germainu začel negodovanje največjih zvezdnikov. O selitvi naj bi razmišljal tudi napadalec Zlatan Ibrahimović.

Sodelovanje z nekdanjim osvajalcem Lige prvakov, italijanske Serie A in angleške Premier League je bilo mikavno, a vse od odhoda Carla Ancelottija iz Paris Saint-Germaina se morajo vodilni pri pariškem klubu na čelu s predsednikom Nasserjem Al-Khelaifijem boriti z željami največjih zvezdnikov, ki jim igranje pod nekdanjim francoskim selektorjem Laurentom Blancom ne diši.

Eden takšnih je Zlatan Ibrahimović, ki naj bi dobre odnose z nekdanjim trenerjem, zdaj šefom stroke pri Real Madridu, skušal izrabiti za nov večmilijonski prestop v svoji bogati karieri, kjer je zamenjal drese številnih evropskih velikanov, tudi Realovega večnega tekmeca Barcelone.

Higuaín si je očitno premislil

Španski dnevnik MARCA poroča, da je Ibrahimović prek svojega zastopnika Mina Raiole že začel pošiljati zaljubljena sporočila v Madrid, kjer predsednik kluba Florentino Pérez sicer še vedno lahko računa na Gonzala Higuaína.

Argentinec, za katerega so bili mediji prepričani, da bo po koncu zadnje sezone zapustil Santiago Bernabéu, naj bi zdaj načrtoval še vsaj eno leto pri belem baletu, priprave pa naj bi pod Ancelottijevim vodstvom začel celo kot kapetan.

Pripravljen na znižanje plače

Medtem Raiola svojega dolgoletnega varovanca Ibrahimovića, ki ga mu ga je kot že rečeno uspelo prodati praktično "celi Evropi", Realu ponuja za 20 milijonov evrov. Švedski reprezentant naj bi bil pripravljen tudi na znižanje plače, s trenutnih 15 na 12 milijonov evrov neto, toda "njegova plača, karakter in starost" nista prepričala Reala, ki je ponudbo zavrnil, dodaja MARCA.

Za odhod iz Pariza naj bi še posebej navijala njegova žena, ki se ni privadila na življenje v francoski metropoli. Ibrahimović je bil tudi v igri za povratek k Juventusu, toda aktualni italijanski prvaki so se v konici napada že okrepili z njegovo "kopijo" Fernandom Llorentejem in Carlosom Tévezom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.