Šport > Nogomet
16 ogledov

Real želi Fabregasa

Žurnal24 main
Predsednik madridskega Reala Florentino Perez naj bi Arsenalu ponudil 40 milijonov funtov za njihovega kapetana Cesca Fabregasa in ga tako "ukradel" največjemu rivalu Barceloni.

Saga o nadaljevanju kariere Cesca Fabregasa se nadaljuje in se bo z bližanjem odprtja poletne nogometne tržnice najverjetneje nadaljevala v vse ostrejšem ritmu. Angleški tabloid The Sun tako piše, da naj bi se v borbo za kapetana Arsenala vključil tudi Real Madrid. Španec oziroma bolje rečeno Katalonec je sicer že večkrat izrazil željo, da bi se vrnil v Barcelono in tam združil moči s prijatelji, s katerimi je pred odhodom k Arsenalu igral v Barçini nogometni akademiji (Messi, Pique). Arsenal je že zavrnil ponudbo Barcelone, ki je za "izgubljenega sina" ponudila 31 milijonov funtov. Barça si Fabregasa želi v svojih vrstah, saj naj bi bil idealen naslednik Xavija, ki pri 31-letih ni več med najmlajšimi.

Na drugi strani naj bi strateg belega baleta Jose Mourinho v Cescu videl idealnega igralca, ki bi na sredini igrišča združil moči s Xabijem Alonsom. The Sun še dodaja, da bodo v Arsenalu ponudbo Reala najverjetneje zavrnili in s tem poskušali še dodatno zanetiti vojno med Madridom in Barcelono, medtem ko bi Fabregasu cena rasla v nebo. Kakorkoli, Real bi z nakupom Fabregasa Barceloni nož zaril naravnost v srce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.