Šport > Nogomet
15 ogledov

"Reala nimam namena zapustiti"

Portugalec bo še naprej nosil majico belega baleta. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Portugalski super zvezdnik Cristiano Ronaldo je potrdil, da nima prav nobenih namer zapustiti Real Madrid, čeprav so se otoški mediji razpisali o nemoralni ponudbi Manchester Cityja.
Srečen sem pri Realu. Osvojiti želim še več naslovo. V Madridu se dobro počutim in ga nimam namena zapustiti.
Cristiano Ronaldo

Že med sezono so se občasno pojavile govorice, da naj bi Cristiano Ronaldo po koncu sezone zapustil Real Madrid, čeprav je Portugalec letos v dresu belega baleta igral zares odlično. Samo v španski Primeri je zabil 40 zadetkov. Precej manj je bil uspešen z moštvom. Kraljevi klub je osvojil le kraljevi pokal, medtem ko je v vseh ostalih tekmovanjih ostal praznih rok. Portugalec pa si to želi spremeniti že naslednjo sezono. "Srečen sem pri Realu. Osvojiti želim še več naslovo. V Madridu se dobro počutim in ga nimam namena zapustiti," je Ronaldo zavrnil vsakršna namigovanja, da bo zapustil špansko prestolnico in še dodal: "Kar se tiče ciljev je bila to posebna sezona, o tem ni dvoma. Zabiti 50 zadetkov v vseh tekmovanjih ni enostavno in srečen sem, ker mi je to uspelo. Toda še bolj sem si želel osvojati naslove s klubom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.