Šport > Nogomet
18 ogledov

Realov uslužbenec nad predsednika CSKA

Giner CSKA Moskva Real Madrid Liga prvakov Youtube
Po tekmi moskovskega CSKA in Reala Madrida v Ligi prvakov se je med tednom zgodil manjši incident, ki so ga ujele le kamere ruske televizije. V tunelu stadiona Lužniki je predsednik ruskega kluba Jevgenij Giner namreč želel potrepljati Realovega branilca Sergia Ramosa, kar mu je preprečil (pre)napeti član Realove ekipe.

"Oprostite, ne dotikajte se igralcev!" je predsedniku ruskega kluba Jevgeniju Ginerju dejal neimenovani član spremljevalne ekipe Reala Madrida, ko se je Giner, ki so ga v 90. letih prejšnjega stoletja povezovali z ruskim organiziranim kriminalom, želel v tunelu stadiona Lužniki dotakniti branilca Sergia Ramosa. Vse se je dogajalo med intervjujem za rusko televizijo, ko je mimo kamere prišel Ramos, Giner pa ga je želel po nekaj sekundah razmišljanja potrepljati po rami. Član Realove ekipe je tako skočil na njegovo desnico in zaustavil "dotik".

"Ne. Kakšen problem? Jaz sem predsednik CSKA!" je prenapetemu pomočniku Joséja Mourinha zabrusil Giner. "Vseeno, ne dotikajte se igralcev," mu je odvrnil zaposleni pri Realu. Giner mu je odvrnil, da ga je bilo "dobro spoznati", pred pobegom pa si je zagotovo dobro zapomnil njegov obraz. V naslednjih dneh spremljajte špansko črno kroniko. Nekdo bo spal z ribami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.