Šport > Nogomet
18 ogledov

Realovi milijoni ga še niso premamili

Khedira je navduševal na svetovnem prvenstvu, kjer je igral kot menjava za poško Žurnal24 main
Maicon pritiska na Inter, naj ga spustijo v Real Madrid, medtem pa Sami Khedira še dvomi, ali bi res zapustil Stuttgart in šel k Joséju Mourinhu. "Dobro moram premisliti, preden se odločim."
José Mourinho od petka že preganja Realovce. Poglejte v galeriji.

Španska velikana Real Madrid in Barcelona se še naprej pospešeno pripravljata na novo klubsko sezono. Minuli konec tedna so treninge začeli tudi Katalonci, Pep Guardiola pa v napovedih ostaja previden, češ da z okrepitvami to poletje ne bodo mogli slediti zapravljivemu Realu. Slednji po svoji stari navadi še naprej novačijo po Evropi. Njihova glavna cilja po Pedru Leonu, s katerim so podpisali prejšnji teden, sta Interjev Maicon in Stuttgartov Sami Khedira. Španski mediji so pred dnevi že pisali, da je vse dogovorjeno za prestop nemškega reprezentanta, a je sam to ta ponedeljek zanikal.

Lahko potrdim, da se Real zanima zame, in to mi zelo godi.
Sami Khedira
"Za zdaj se še nismo dogovorili z Realom, niti sam se še nisem odločil, ali res želim zamenjati klub," razlaga Khedira, ki je dokončno zablestel na mundialu v Južni Afriki. "Lahko potrdim, da se Real zanima zame, in to mi zelo godi. A moram dobro premisliti, preden se odločim. Ta odločitev bo pomembna za kar nekaj let v moji karieri. Nočem se prenagliti. Tehnični direktor in glavni trener Stuttgarta sta mi prejšnji teden dejala, da sem pomemben igralec v njihovih načrtih za prihodnost." To je torej dilema 23-letnega Khedire, medtem ko je Maicon nima. Želi si še naprej igrati pod Joséjem Mourinhom in zato prestopiti v Real. Vodstvo Interja zahteva 35 milijonov odškodnine, Florentino Perez ni pripravljen dati več kot 25 milijonov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.