Šport > Nogomet
43 ogledov

Rep, Majer in Ploj na pomoč Muri 05

Mura 05 Arsenal Kijev navijači navijač Saša Despot
Mura 05 je pred nadaljevanjem spomladanskega dela 1. SNL vendarle dobila nekaj okrepitev. Po številnih odhodih je na zadnji dan prestopnega roka aktualni prvak Maribor v Mursko Soboto posodil tri nogometaše, Rajka Repa, Aleša Majerja in Alena Ploja.

Muro 05, ki ima velike finančne težave, so sicer zapustili Nusmir Fajić, Mate Eterović, Jure Travner, Dragan Jelić, Rok Buzeti, Leon Sreš, Nino Kouter in Erik Janža.

 

"V pogovorih smo še tudi z igralci, ki so sicer registrirani za nas, ampak si iščejo alternativo v tujini. Pričakujem, da bomo kompletni nekje do sredine prihodnjega tedna, ko bo tudi znan položaj okrog glavnega trenerja," je za spletno stran kluba povedal izkušeni Fabijan Cipot.

Kapetan murašev je ob tem sporočil še, da je Matic Maruško na preizkušnji na Slovaškem, poškodovani Leon Horvat, ki je že prestal operacijo, pa se naj bi vrnil aprila. Maribor je na zadnji dan prestopnega roka v drugo ligo posodili še dva igralca. Pri Dravinji bosta minute in izkušnje nabirala Matjaž Kek in Matej Radan, Matic Črnic pa je nekaj dni prej odšel k Aluminiju, kjer bo prav tako igral kot posojen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.