Šport > Nogomet
19 ogledov

Rep na tarči Blackburna

Maribor Olimpija Ljubljana derbi Ljudski vrt Rajko Rep Enes Rujovic Žurnal24 main
Potem ko je zanimanje za Valterja Birso izrazil sam nogometni velikan Liverpool, je svoje pristavil še Blackburn, ki bi v svojih vrstah že januarja želel videti Rajka Repa.

Angleški Sunday Mirror piše, da si nogometaša Maribora Rajka Repa v svojih vrstah močno želi trener angleškega prvoligaša Blackburn Sam Allardyce.

20-letnega mladega slovenskega reprezentanta bi rad v dresu svojega moštva videl že januarja, torej ob zimskem prestopnem roku. Napadalci Blackburna, ki v elitni angleški ligi po devetih krogih zaseda šele 17. mesto, so dosegli zgolj osem zadetkov, zato si v svojih vrstah močno želijo videti nadarjenega Repa, ki je v slovenskem prvenstvu letos zabil šestkrat in bi bil predvsem dobra naložba za prihodnost kluba.

Vendar pa se bodo morali zanj krepko izkazati tudi denarno, saj je pred časom športni direktor Maribora Zlatko Zahović dejal, da je Rep vreden vsaj pet milijonov evrov, v boj pa se zna vmešati tudi kateri od italijanskih klubov. Palermo in Napoli že dalj časa na glas izražata ambicije, da bi Repa pripeljala v Serie A, želi pa si ga tudi nizozemski Ajax, katerega agenti so redni gosti tekem Maribora v slovenskem prvenstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.