Šport > Nogomet
42 ogledov

Rep v družbi igralcev Interja, Reala ...

Maribor Olimpija Ljubljana derbi Ljudski vrt Rajko Rep Enes Rujovic
1/14
Žurnal24 main
Slovenska nogometna sedanjost je kar svetla, takšna pa utegne biti tudi prihodnost. Član Maribora Rajko Rep je uvrščen na seznam stotih najbolj nadarjenih mladih (do 21 let) nogometašev na svetu.

Matjaž Kek še zdaleč ni edini, ki se veseli obetavnega mladega roda slovenskih nogometašev. Nadarjenost mladeničev iz Slovenije je opazna tudi širše. Vezist Maribora Rajko Rep (letnik 1990) se je tako uvrstil na seznam 100 najbolj obetavnih nogometašev do 21. leta starosti, ki ga je sestavil nogometni portal goal.com.

V galeriji podrobneje spoznajte Rajka Repa in nekatere morebiti bodoče zvezdnike svetovnega nogometa. Celoten seznam stoterice najbolj nadarjenih pa si oglejte tukaj.

"Pred kratkim je v Maribor prišel iz Celja, kjer je bil najmlajši kapetan v zgodovini kluba. Postal je eden najbolj vročih upor slovenskega nogometa,“ so zapisali v obrazložitvi. Kdo od zanimivejših igralcev še sestavlja omenjeni seznam? Denimo Interjev nigerijski vezist Joel Chukwuma Obi (letnik 1991), Realov napadalec Álvaro Morata (letnik 1992), soigralec slovenske kolonije v Palermu, urugvajski napadalec Abel Hernandez (letnik 1990), bočni igralec Interja, Brazilec Philippe Coutinho (letnik 1992), morebitni naslednik Stevena Gerrarda Conor Coady iz Liverpoola (letnik 1992), japonski napadalec Arsenala Ryo Miyaichi (letnik 1992).

"Rajko Rep je najperspektivnejši igralec v svoji generaciji, velik talent. Opazovali smo ga že dolgo," je za zurnal24.si avgusta dejal Zlatko Zahovič.

Kaj pa talenti iz naše soseščine? Na omenjeni seznam sta si utrla pot denimo Hrvata Ante Vukušić (napadalec, Hajduk, letnik 1991) in Šime Vrsaljko (Dinamo, desni branilec, letnik 1992), tudi Muhamed Bešić iz Bosne in Hercegovine (osrednji branilec, Hamburger SV, letnik 1992), Srb Danijel Aleksić (napadalec, Genoa ga je posodila Grëuter Fürthu, letnik 1991) ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.