Šport > Nogomet
18 ogledov

Reški klub žaluje

Matjaž Kek EPA
Že tako naporen začetek nove sezone, ki je prinesel hitro slovo od evropskih tekmovanj, je za nekdanjega slovenskega selektorja in celoten klub postal še težji.

V hudi prometni nesreči na reški obvoznici je včeraj zvečer umrl tiskovni predstavnik Rijeke Davor Sever, poročajo lokalni mediji.  38-letnik je med vožnjo na motorju trčil v ogrado in padel, hudo poškodovanemu pa v bolnišnici niso mogli več pomagati. Nesreča naj bi se po besedah očividcev zgodila zaradi kolone vozil, ki je nenadoma nastala zaradi nespametnega voznika, ki se je vzvratno podal v iskanje pravega izvoza.

Sever je bil po delovanju v številnih medijih zadnji dve leti sodelavec nekdanjega slovenskega selektorja Matjaža Keka kot predstavnik za stike z javnostjo, že tako naporen začetek nove sezone, ki je prinesel hitro slovo od evropskih tekmovanj, pa je za nekdanjega slovenskega selektorja in celoten klub postal še težji.

Na žalostno novico se je prek Twitterja odzval tudi hrvaški prvoligaš: "Dragi Davor, hvala ti za vse in nasvidenje do nekega novega srečanja!"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.