Šport > Nogomet
65 ogledov

Resnica o sodniku in dveh prostitutkah?

heber lopes copa america Profimedias
Delivec pravice Heber Lopes, ki naj bi se po koncu finala Cope Americe zabaval v družbi dveh prostitutk, je bil obtožen po krivem, poročajo brazilski mediji.

Brazilski sodnik Heber Lopes je v noči na ponedeljek sodil finale južnoameriškega prvenstva Copa America med Argentino in Čilom.

Delivec pravice se s svojim delom ni proslavil, saj je na tekmi pokazal dva rdeča in sedem rumenih kartonov.

Zmage in drugega zaporednega naslova so se po streljanju enajstmetrovk veselili Čilenci.

Lopes se je nekaj dni kasneje prelevil v enega najprepoznavnejših sodnikov na svetu, potem ko so v javnost pricurljale fotografije, kako se je - domnevno po tekmi - kratkočasil s prostitutkami.

Kot da ni bilo dovolj, da so se pod vprašajem znašle njegove profesionalne kompetence, je Brazilec poskrbel še za val ogorčenja na račun njegovega zasebnega življenja. Pa je temu res tako?
Novico je v javnost lansirala perujska spletna stran Libero, ki pa je, trdi brazilski spletni portal UOL Esporte, pri identifikaciji moškega na fotografijah storila ogromno napako in po nepotrebnem očrnila sodnikovo ime.

Moški, ki se je fotografiral v družbi dveh prostitutk, naj bi bil v resnici perujski prekupčevalec drog Jorge Rafaat Toumani.

Fotografije naj bi bile stare več tednov, saj so zloglasnega preprodajalca pred dobrima dvema tednoma ubili iz zasede. Podobnost med brazilskim sodnikom in pokojnim prekupčevalcem drog je očitna.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.