Šport > Nogomet
24 ogledov

Restavracija Januzaju poslala bon za 60 evrov

Januzaj Melissa Nando's Nandos tabloid The Sun časopis zgodba Reševalni pas/Twitter
Mladi zvezdnik Manchester Uniteda Adnan Januzaj za razliko od mnogih nogometašev (še) ne uživa življenja na veliki nogi.

Kako ostri so lahko angleški tabloidi, je lahko Adnan Januzaj v ponedeljek prvič izkusil na lastni koži. 18-letni talent Manchester Uniteda ga je "polomil" na zmenku z dekletom, ki je svojo izkušnjo z veseljem predalo dnevniku The Sun.

"Čudežni deček", kot so ga poimenovali, ki na teden zasluži več kot 36 tisoč evrov, je pet let starejšo Melisso peljal na zmenek v restavracijo Nando's in zapravil le okrog 22 evrov, potem ko je morala njegova spremljevalka tudi plačati parkirnino.

Vozila ga je v modri fiesti

Melissa je za The Sun spregovorila o svojem velikem razočaranju, da jo je zvezdnik Manchester Uniteda peljal v omenjeno restavracijo, "skopuški" mladi belgijski reprezentant kosovskih korenin pa naj bi se tam pojavil kar v trenirki. 

"Tako sem bila navdušena zaradi zmenka," se spominja Liverpoolčanka. "Spoznala sva se prek socialnih omrežij, jaz pa sem se lepo oblekla in se celo nališpala. To me je stalo 30 funtov. Pričakovala sem, da me bo pobral v svojem bleščečem avtomobilu, na koncu pa sem ga morala jaz voziti okoli v svoji modri fiesti. Ko je rekel, da greva v Nando's, sem bila šokirana."

Nando's podaril bon za 50 funtov

Portugalsko podjetje je izkoristilo trenutek slave in prek Twitterja Januzaju že podarilo bon za 50 funtov (dobrih 60 evrov). "Hej Adnan, 'častimo' drugi zmenek. (P. S. Mogoče tokrat ne bi bil v trenirki?)," so zapisali.

V hotelu s petimi zvezdicami sta Melissa in Adnan nato še gledala X Factor, on pa ji je razkril svojo ljubezen do voskanja in tega, kako mu mama puli obrvi, pišejo najbolj rumene angleške strani. Ob petih popoldne jo je prosil, če ga lahko "zategne" domov. Zdaj veste več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.