Šport > Nogomet
30 ogledov

Reus bo lahko znova opravil vozniški izpit

marco reus EPA
Reusu so decembra lani prisolili kar 540.000 evrov kazni zaradi kršenja prometnih predpisov in vožnje brez vozniškega dovoljenja, pred nekaj meseci pa se je začela tudi preiskava.

Afera glede vozniškega dovoljenja Marca Reusa bo kmalu zaključena. Po tem, ko novih dokazov ni na spregled, bo tožilec končal preiskavo, igralec Borussie Dortmunda pa bo lahko znova opravil vozniški izpit. 

Reus je moral decembra 2014 plačati kar 540.000 evrov kazni zaradi kršenja prometnih predpisov in vožnje brez vozniškega dovoljenja, proti njemu pa so sprožili preiskavo, ker naj bi nemškega reprezentanta ponovno videli za volanom.

Toda na podlagi prijave mladeniča, ki naj bi Reusa opazil, je zdaj jasno, da ni bilo mogoče, da bi se Reus v tistem trenutku nahajal v avtomobilu. Mladenič je svojemu dekletu prek WhatsAppa poslal sporočilo, da je ravnokar videl Reusa, ki naj bi vozil avtomobil, toda preiskava je pokazala, da je bil takrat na poti z reprezentanco Nemčije, tako da teorija ne drži vode. 

Pričakuje se, da bi lahko preiskavo zaključili v nekaj dneh, čakajo le še na izpoved dveh članov Borussie. Tožilec je namreč celotnemu moštvu poslal vprašalnik o vozniških navadah zvezdniškega soigralca. Ko bo dobil še dva vprašalnika, bo lahko primer (vsaj za zdaj) zaprl. 

Reus je sicer blestel na četrtkovi povratni tekmi play-offa za Ligo Evropa proti Oddu (7:2), ki mu je zabil hat-trick, najbrž tudi zaradi zadovoljstva, ker se bo lahko na treninge kmalu po dolgem času pripeljal sam .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.