Šport > Nogomet
61 ogledov

Reus pod drobnogledom policije

marco reus EPA
Nogometaš Borussie iz Dortmunda se kljub temu, da nima vozniškega izpita, še naprej naokrog prevaža s svojim avtomobilom, pravijo očividci.

Nemški nogometni reprezentant Marco Reus ima zaradi prometnih prekrškov več kazenskih točk, kot jih ima njegova Boruusia v letošnjem državnem prvenstvu, je ena od sarkastičnih trditev nemških medijev, ki so se odzvali na novico, da slavnega nogometaša v zvezi s prometnimi prekrški spet preiskuje policija.

Zvezdnik Borussie se namreč še naprej požvižga na zakone in še naprej vozi svoj avtomobil brez vozniškega dovoljenja. Na policijo je namreč prišlo šest prijav očividcev, ki trdijo, da so nogometaša videli za volanom, policija predvideva, da je število njegovih prekrškov še mnogo večje, kar pa za zdaj ne more dokazati.

Reus, ki je sicer začel z opravljanjem vozniškega izpita, a ga ni nikoli opravil, je moral lani zaradi vožnje brez dovoljenja plačati kar 540.000 evrov, a ga tudi to ni streznilo. Poleg tega je že velikokrat plačal kazen za prehitro vožnjo, v teh primerih policisti od njega niti niso zahtevali, da pokaže vozniško dovoljenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.