Šport > Nogomet
18 ogledov

Rezultate Eura bo napovedoval prašič

Klavnica Shutterstock
Legendarno hobotnico Paula bo po uspešnem napovedovanju rezultatov na zadnjem svetovnem prvenstvu letos zamenjal prašič! V Kijevu bo prašičji prerok, ki bo nadomestil tragično preminulega Paula, prerokoval pred vsakim tekmovalnim dnem Eura 2012.

"Unikatna preroška svinja, pravi ukrajinski prašič in prerok, ki pozna skrivnosti nogometa," so v uradni izjavi zapisali pri kijevskem mestnem svetu. "Vsak dan bo ob 16. uri napovedal rezultate naslednje tekme," dodajajo.

Hobotnica Paul, ki je pravilno napovedala vse rezultate nemške nogometne reprezentance na zadnjem svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, je iz akvarija v Oberhausnu pravilno prerokovala tudi zmago Španije proti Nizozemski v finalu, nato pa kmalu preminila.

V Kijevu želijo ponoviti Paulove uspehe in navijačem s "telepatskim prašičem" popestriti dogajanje v navijaških conah. Paul je sicer začel pravi pohod živali napovedovalcev, saj je slovaška dvoglava želva Magdalena prerokovala med lanskoletnim svetovnim prvenstvom v hokeju.

Nemška oposumka Heidi je napovedovala dobitnike oskarjev, Žurnal24 pa je odkril tudi slovensko "šlogarico" – slonico Gango, ki je pravilno napovedala slavje Barcelone proti Manchester Unitedu v zadnjem finalu Lige prvakov.

Ukrajinski prašič, ki je za zdaj še brez imena, se bo moral v vsakem primeru izkazati, saj ga v nasprotnem primeru čaka hitra pot na krožnik. Svinjski zrezek je namreč eden temeljev ukrajinske kulinarične ponudbe. Pa srečno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.