Šport > Nogomet
21 ogledov

''Ribéryja ne bi menjali za Ronalda''

cristiano ronaldo franck ribery lionel messi EPA
Karl-Heinz Rummenigge, izvršni direktorja Bayern Münchna, je zatrdil, da Francka Ribéryja ne bi zamenjal s Cristianom Ronaldom.

Nogometaš Bayerna Franck Ribéry je resda ostal brez nagrade za najboljšega nogometaša lanskega leta, a francoski reprezentant še vedno uživa zaupanje izvršnega direktorja Bayerna Karla-Heinza Rummenigga.

Ribéry je v glasovanju za zlato žogo zaostal za zmagovalcem Cristianom Ronaldom in drugouvščenim Lionelom Messijem, Rummenigge pa je prepričan, da je nogometaš Bayerna vreden več kot najslavnejša nogometaša na svetu.

''Ko si videl spremstvo, ki je priletelo iz Madrida, nisi potreboval preroka, da bi vedel, kaj se bo zgodilo,'' je za Bild povedal nekdanji napadalec bavarskega kluba in dodal, da ga izbira končnega zmagovalca ni presenetila. ''A Bayern Ribéryja ne bi zamenjal za Ronalda,'' je zatrdil Rummenigge.

Mandžukić in Robben ostajata

Izvršni direktor aktualnega zmagovalca Lige prvakov je dejal, da bodo poskušali na vsak način v svojih vrstah zadržati Maria Mandžukića in Arjena Robbna. Hrvaškega reprezentanta nekateri že povezujejo z Arsenalom, medtem ko je Robben izrazil željo, da bi s klubom podaljšal pogodbo.

''Mario je presegel pričakovanja in obdržali ga bomo v Münchnu. Pripravljeni smo podaljšati njegovo pogodbo. Prav tako sem v stiku z Arjenom in njegovim očetom. Kmalu se bomo sestali in dorekli podrobnosti novega dogovora. Dober občutek imam,'' je še dodal Rummenigge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.