Šport > Nogomet
53 ogledov

Ribéryju napel nekaj krepkih

lahm ribery bayern Profimedias
Kapetan nemške reprezentance Philipp Lahm je okrcal klubskega soigralca Francka Ribéryja, ki se je znašel na udaru po tekmi nemškega superpokala.

Bayern München je pod vodstvom Carla Ancelottija uspešno krenil v novo sezono in v klubsko vitrino pospravil superpokalno lovoriko, ki si jo je priigral z zmago nad Borussio Dortmund (2:0).

Philipp Lahm je po tekmi napel nekaj krepkih veteranu Francku Ribéryju, ki je s komolcem grdo udaril branilca ekipe iz Dortmunda Felixa Passlacka. Francoski napadalni vezist se je izognil rdečemu kartonu, ne pa tudi kritiki klubskega soigralca

''Povedal sem mu, naj rok ne polaga na nasprotnika. Mislim, da razume, kaj sem imel v mislih, vendar njegovega značaja ne moreš kar tako spremeniti. To bi bilo zelo težko. Upam, da se v prihodnosti takšne stvari ne bodo ponavljale, vendar ne morem ničesar zagotoviti,'' je povedal Lahm.

Ribéry se je v letošnji sezoni že večkrat znašel na udaru kritik. Po prijateljski tekmi z Interjem se je zaradi podobnega incidenta naposlušal Ancelottija, zaradi izjav na račun Pepa Guardiola pa ga je kritiziral tudi predsednik bavarskega kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.