Šport
136 ogledov

''Čarovnik. Uspelo mu je nemogoče''

Ricardinho EPA
Portugalec Ricardinho je na tekmi s Srbijo poskrbel za enega najlepših golov v zgodovini dvoranskega nogometa.

Ricardinho je na tekmi skupinskega dela med Portugalsko in Srbijo na noge dvignil več kot 11.000 gledalcev v beograjski areni.

Nogometašu, ki je s fantastično potezo osmešil srbskega reprezentanta, so morali športno zaploskati tudi domači navijači.

Srbija je z goli Mladena Kocića, Slobodana Rajčevića in Miloša Simića premagala favorizirano Portugalsko in jo pred nadaljevanjem prvenstva stare celine spravila v neugoden položaj. 

Portugalska se bo za uvrstitev v polfinale pomerila s prvo favoritinjo prvenstva Španijo, Srbi pa so si zagotovili zmenek z Ukrajino.

Tako srbska kot portugalska izbrana vrsta sta bili v skupinskem delu boljši od Slovenije.

''To smo sanjali. Hvala Portugalcem, da so poskrbeli za promocijo dvoranskega nogometa. Premagali smo reprezentanco, ki sodi v vrh svetovnega futsala. Ricardinho? Čarovnik. Uspelo mu je nemogoče. A tudi naši mojstri so prikazali nekaj dobrih potez. Ni še konec. Čaka nas Ukrajina in želimo si v polfinale,'' je dejal srbski selektor Aca Kovačević.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.