Šport > Nogomet
29 ogledov

Rijkaard razočaran nad pristopom

Bojan Krkič je v drugem polčasu stresel okvir vrat, kmalu za tem pa ga je Rijkaa Žurnal24 main
Trener Barcelone Frank Rijkaard je bil kritičen do svojih varovancev po včerajšnjem remiju v Valladolidu, ki je še povečal zaostanek Kataloncev za madridskim Realom.
 

Kmalu spet z Eto'ojem

Kamerunec Samuel Eto'o, ki se je poškodoval na pripravah pred začetkom sezone, se bo po vsej verjetnosti moštvu priključil najpozneje čez dva tedna.

Barcelona se je prav tako kot madridski Real opekla na stadionu Jose Zorilla v Valladolidu, kjer je ob slabi igri iztržila le remi in zdaj za večnim tekmecem iz Madrida zaostaja že za štiri točke. Barcelona je bila deležna ostrih kritik katalonskih medijev, ki so v luči sijajne zmage Reala v Valencii od moštva zahtevali, naj se iz Vallodolida vrne s polnim izkupičkom, kljub izenačenju po zadetku Ronaldinha tik pred koncem prvega polčasa pa Barceloni v drugem polčasu ni uspelo streti domače obrambe. Katalonci so v Valladolidu torej ostali praznih rok, trener moštva Frank Rijkaard pa ni skoparil s kritikami na račun svojih varovancev: "Na igrišču je kakovost povsem nepomembna, če se ne trudiš vsaj toliko kot nasprotnik. V drugem polčasu je Valladolid deloval bolj kompaktno, čeprav smo si priigrali nekaj priložnosti. Dejstvo, da sta bila vratar Valdes in branilec Milito naša najboljša igralca, je samo po sebi dovolj zgovorno," je povedal Rijkaard.

Barcelono v zadnjih tednih pestijo težave s poškodbami, zaradi katerih Rijkaard proti Valladolidu ni mogel računati na Francoza Henryja in Abidala, medtem ko sta Eto'o in Deco odsotna že dlje časa.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.