Šport > Nogomet
56 ogledov

Rivaldov sin ponovil očetove "škarjice"

Rivaldinho Campeonato Paulista Itapirense Uniao Sao Joao Mogi Mirim skarjice Riv Youtube
Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa. To velja tudi za družino nekdanjega brazilskega reprezentanta Rivalda, ki si trenutno kruh služi v daljni Angoli, medtem pa njegov sin Rivaldinho navdušuje v Braziliji. Za ekipo Mogi Mirim je tako zabil spektakularen gol, ki močno spominja na mnoge očetove mojstrovine.

Mladi Rivaldinho navdušuje v mladi ekipi Mogi Mirim, na tekmi prvenstva Paulista pa je v konkurenci U-17 zabil pravi evrogol. S spektakularnimi škarjicami je gledalce takoj spomnil na podobne vratolomne poteze svojega očeta, ki je v Španiji dolga leta navduševal v dresu Deportiva La Coruñe in Barcelone. Mogi Mirim je proti Uniau Sao Joau slavil z lahkimi 4:0.

Podobno kot oče je Rivaldinho sprejel visoko žogo in jo ustavil s prsmi, nato pa s hrbtom proti golu poslal mimo nemočnega vratarja. Rivaldo je na ta način sicer zaključil kar nekaj akcij, najbolj pa je v spominu ostal njegov gol proti Valencii, za katero je takrat igral Zlatko Zahović. Oba kluba sta se namreč krčevito borila za četrto mesto in uvrstitev v kvalifikacije za Ligo prvakov, Rivaldo pa je z izjemnim golom v zadnjih sekundah odločil tekmo.

Rivaldinho bo tako moral "pojesti še kar nekaj žgancev", saj je oče takrat zabil z roba kazenskega prostora ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.