Šport > Nogomet
19 ogledov

Robben drago plačal zadetek

Poškodovani Arjen Robben na tekmi med Bayernom in Augsburgom. Reuters
Nizozemski nogometaš Bayerna iz Münchna Arjen Robben je pokalno tekmo proti Augsburgu zapustil na nosilih in bo odsoten pet tednov.

Sredina pokalna tekma se je rezultatsko dobro razpletla za Bayern, a morda jih bo ta zmaga stala več, kot bi si želeli. Prvi zadetek na pokalni tekmi, ki se je končala 2:0 v prid Bavarcem, je zadel Arjen Robben, nepogrešljiv člen aktualnih evropskih prvakov. A veselje Nizozemca ob zadetku ni dolgo trajalo, saj je v 14. minuti vanj grdo naletel vratar nasprotne ekipe Marwin Hitz.

Robben je po udarcu obležal, njegovo okrvavljeno koleno pa so nemudoma pregledali klubski zdravniki. Zvezdnik je igrišče zapustil na nosilih in v bolečinah, a je zdravniška služba vsaj pomirila prve skrbi, saj naj ligamenti ne bi bili poškodovani. Robben ima po njihovih besedah globoko ureznino, okrevanje po precej hudem udarcu pa bo trajalo kar šest tednov.

Vratar Hitz, ki je z nespametnim prekrškom ustavil 29-letnega Nizozemca, se je za dejanje že opravičil: "Res mi je žal in takoj sem se mu opravičil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.