Šport > Nogomet
14 ogledov

Robben na radarju Milana

Robben Chelsea Bayern München Liga prvakov finale trening EPA
Še pred začetkom prvenstev v največjih evropskih ligah je še kako razburljivo na poletni nogometni tržnici. Milan naj bi se trudil v svoje vrste pripeljati Arjena Robbna, obeta pa se menjava napadalcev na relaciji Inter – Juventus.

Arjen Robben zagotovo ne more biti zadovoljen z zadnjo sezono. Z Bayernom je ostal brez naslova v Nemčiji, da poraza v finalu Lige prvakov na domači Allianz Areni proti Chelseaju in popolnega poloma z Nizozemsko na evropskem prvenstvu niti ne omenjamo. Robben si zagotovo želi, da bi mu nova tekmovalna sezona prinesla veliko več uspehov. Lahko pa bi se zgodilo, da bi nove naslove in lovorike napadal v dresu Milana. Velikan iz svetovne prestolnice mode naj bi za Nizozemca po poročanju francoskega L'Equipa namreč ponudil 20 milijonov evrov. Klub s San Sira je s prodajo Zlatana Ibrahimovića in Thiaga Silve v PSG zaslužil 65 milijonov evrov, tako da bi si nakup Robbna zagotovo lahko privoščili.

Zamenjava napadalcev med Juventusom in Interjem

Če L'Equipe poroča o prestopu Robbna, številni italijanski mediji pišejo o menjavi napadalcev na relaciji Juventus Inter. K stari dami v Torino naj bi se odpravil Giampaolo Pazzini, v nasprotno smer pa Fabio Qualiarella. Vse vpletene strani naj bi se strinjale z menjavo, tako da bi se lahko zgodilo, da bi do sklenitve posla prišlo že do konca letošnjega tedna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.