Šport > Nogomet
13 ogledov

Robben ni dovolil "tunela"

Arjen Robben se ni pustil ukaniti izzivalcu. (Foto: Reuters)
1/2
Žurnal24 main
Po spletu je zakrožil video, v katerem dva mladca "vdreta" na Bayernov trening. Med drugim Arjen Robben z lahkoto prebere namero preigravanja med nogami fanta, ki sploh ne ve, kako je Robbnu ime.

Ob 20:45 se začne tekma vseh tekem v letošnji Ligi prvakov, finale med Interjem in Bayernom v Madridu. Spremljajte ga z nami s komentarjem v živo!

Dva mlada fanta, najverjetneje z Otoka, sta se prikradla na trening Bayerna s kamero in enako opravo, kot jo imajo nemški finalisti Lige prvakov. Eden od njiju se je ena na ena želel pomeriti z Arjenom Robbnom. Nadvse samozavestno ga je želel preigrati med nogama s tako imenovanim tunelom. Nizozemec je njegovo namero "prebral" in trenutek svetovne slave je šel rakom žvižgat.

"To ni nič,“ se je namuznil Robben, ki je nato sam ukanil izzivalca na podoben način in mu v obrambi z lahkoto vzel žogo."Nogomet je za moške, dekleta so tam,“ je poklonil še za drobec posmehljivi nasvet nepovabljenemu gostu. Naslednja stopnja je bil pepček z Bayernovimi nogometaši, kjer fant prav tako ni imel nobene možnosti.

In za vrhunec komike mu je Mark van Bommel brcnil žogo na sredino igrišča kot kakšnemu kužku, češ, pojdi jo iskat. To pa še ni vse: po treningu snemalec in izzivalec še enkrat ustavita Robbna za podpis in vrli nogometaš Nizozemca naslovi kar Allen, snemalec pa ga osupel popravi: "Allen?! Ime mu je vendar Arjen!“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.