Šport > Nogomet
21 ogledov

Robbnu se bo tožilo po Guardioli

arjen robben pep guardiola EPA
Nizozemski reprezentant Arjen Robben je razočaran nad odločitvijo Pepa Guardiole, ki po koncu letošnje sezone zapušča nemškega prvaka.

Pep Guardiola se bo po koncu sezone 2015/2016 poslovil od Allianz Arene, kjer je leta 2013 po odhodu Juppa Heynckesa prevzel vodenje Bayern Münchna. Nekdanjega trenerja Barcelone bo na čelu bavarskega velikana nasledil Carlo Ancelotti.

''Škoda je, da Guardiola odhaja. Da, razočaran sem, ker gre,'' je v pogovoru za nizozemski NOS priznal Arjen Robben. ''Počakati moramo, da vidimo, kako se bodo razpletle stvari z Ancelottijem. Z novim trenerjem je vedno enako. Treba je začeti znova,'' je dodal krilni nogometaš.

''Še vedno je prezgodaj, da bi karkoli napovedovali. Nahajamo se sredi sezone in marsikaj se še da osvojiti,'' je prepričan 31-letnik, ki je zaradi poškodbe zaigral le na 12 od skupno 27 tekem nemškega prvaka. 

Aktualne prvake po enomesečnem novoletnem premoru čaka gostovanje v Hamburgu, kjer bo 22. januarja na sporedu tekma 18. kroga elitnega nemškega prvenstva. 

''Pričakujem, da bom nared za prvo tekmo po koncu zimskega premora. Vesel sem, da je leto 2015 skoraj za nami. Zame ni bilo preveč uspešno. Marca ali aprila sem staknil poškodbo, po kateri nisem več popolnoma okreval. Od takrat naprej sem imel težave,'' je povedal Robben.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.