Šport > Nogomet
13 ogledov

Robinho: Rad bi igral za Barcelono

Robinho za Barcelono že igra – na Playstationu. Žurnal24 main
Vse glasnejše so govorice o prestopu Robinha iz Man Cityja v Barcelono. V nasprotno smer naj bi šel na posojo Henry. Robinho pravi, da bi za katalonskega velika z veseljem zaigral.

Španski mediji so pred kratkim poročali o pogovorih med nogometnim velikanom iz Barcelone ter angleškim premierligašem Manchester Cityjem. Kluba naj bi se dogovorila o zamenjavi dveh napadalcev, Francoz Thierry Henry naj bi okrepil Angleže, medtem ko bi se španskim prvakom pridružil Brazilec Robinho. Slednji je za španski časnik El Mundo Deportivo dejal, da ga igranje v Barceloni vsekakor zanima, vendar o morebitni posoji ne ve ničesar. "Seveda bi rad igral za Barcelono, kdo pa ne bi? Bilo bi zelo zabavno. Igral sem proti njim in poznam njihove kvalitete, vendar trenutno lahko igram z njimi zgolj na Playstationu," je bil iskren 25-letnik. "Zagotavljam vam, da mi do sedaj moj oče, ki je tudi moj edini zastopnik, ni povedal še ničesar glede Barce." 

Mark Bowen, eden od trenerjev pri Cityju, je dejal, da vidijo Robinha v svoji ekipi tudi v prihodnosti, vendar se bo moral Brazilec za mesto v prvi enajsterici še pošteno potruditi, saj ga je po poškodbi avgusta letos zelo uspešno nadomestil Valižan Craig Bellamy. Na govorice glede Robinhovega odhoda v Španijo odgovarja takole: "Robi je igralec, o katerem se vedno veliko govori."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.