Šport > Nogomet
10 ogledov

Rodgers: Suárez se mora opravičiti

evropska liga liverpool zenit  suarez EPA
Trener Liverpoola Brendan Rodgers je dejal, da pred povratkom Luisa Suáreza v moštvo pričakuje opravičilo urugvajskega napadalca.



Trener angleškega prvoligaša Brendan Rodgers je sporočil problematičnemu napadalcu Luisu Suárezu, da se mora opravičiti soigralcem in navijačem, če se želi vrniti v prvo ekipo. Urugvajec si želi oditi iz Liverpoola, najbolj zagret za prestop je londonski Arsenal, Rodgers pa trdi, da Suárez ni naprodaj pod nobenim pogojem.

Suárez je v minulih tednih javno pozval vodstvo Liverpoola, naj ga pusti oditi. To je močno zmotilo Rodgersa, ki je napadalca odstranil iz prve ekipe in je nekaj treningov opravil sam.

Navijači, podporniki kluba in igralci si zaslužijo več

"Luis bo moral storiti nekaj stvari. Očitno je, da se mora najprej opravičiti soigralcem in klubu. Ko bo to storil, sem prepričan, da se je pripravljen bojevati, tako kot se je vedno. Moram braniti navijače, podpornike kluba in igralce. Zaslužijo si več," je po porazu z 0:1 na prijateljski tekmi proti Celticu dejal strateg Liverpoola in zatrdil, da je igralcu dejal, naj prizna svoje napake.

Rodgers je ob tem zavrnil namigovanja, da bi Suárez lahko zapustil Anfield, sprva se je zanj zanimal Real Madrid, ponudbo za 26-letnika pa je poslal le Arsenal. "Veliko namigovanj je. Ob koncu sezone sem opozoril, da bo veliko klubov želelo Suáreza. Naš namen je, da ga zadržimo."