Šport > Nogomet
1 ogledov

Ronalda z mikrofonom po glavi

Vodja zbora je Ronaldo, glavni solist pa Cristiano Ronaldo. Žurnal24 main
Brazilski zvezdnik Ronaldo se je po enem letu odsotnosti zaradi poškodbe vrnil na nogometne zelenice. 32-letnik je na pokalni tekmi igral 23 minut, po tekmi pa dobil mikrofon v glavo.
 

Poglejte še ...

Beckham proti Garnettu
Evrogol Stevanovića

Brazilski nogometni zvezdnik Ronaldo spet igra. Na tekmi brazilskega pokala med njegovim Corinthiansom in Itumbiaro je vstopil v igro v 68. minuti in tako po 13 mesecih odsotnosti zaradi poškodbe kolena spet stopil na zelenice. Pred 30 tisoč gledalci je z 2:0 zmagal Corinthians. "Zadovoljen sem z njegovim debijem. Dobro se je gibal in nekajkrat je poskušal tudi preigravati," je Ronalda pohvalil trener Corinthiansa Mano Menezes , medtem ko so tamkajšnji mediji poročali, da 32-letni napadalec (še) ni dobro telesno pripravljen in da bo potreboval še nekaj časa, da se bo vsaj približal formi, s katero je navduševal predvsem pri Barceloni in brazilski reprezentanci, za katero je samo na svetovnih prvenstvih dosegel 15 golov.



Toda povratek Ronalda vendarle ni minil brez težav. Po tekmi so ga obkolili brazilski novinarji, ki so želeli kar na igrišču dobiti prve izjave nekdanjega najboljšega nogometaša sveta. Pri tem ga je eden od njih z mikrofonom nesrečno udaril v glavo, Ronaldo pa je stadion zapustil z veliko podplutbo na desnem očesu in kasneje ni dajal izjav. Ronaldov debi in manjšo nerodnost po koncu tekme si lahko ogledate na zgornjem posnetku .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.