Šport > Nogomet
29 ogledov

Ronaldinho še zna: gol in prvi pokal

1/10
Žurnal24 main
"Gooooooooooooooool," se je drl brazilski komentator. In to ne gol kogarkoli. Ronaldinho še zna sprožiti prosti strel in zadeti. V nedeljo je na tak način priboril Flamengu zmago in 19. pokal Guanabara.

Nekdaj najboljši nogometaš na svetu, Ronaldinho, je po vrnitvi v Brazilijo svojemu moštvu Flamengu pomagal do prve lovorike. Tridesetletni Brazilec je v nedeljo na tekmi proti Boavisti v 72. minuti poskrbel za edini gol na tekmi in nov pokal v klubskih vitrinah – Taca Guanabara, pokal zvezne države Rio de Janeiro. "Sanjal sem, da bi se lahko navijačem zahvalil za vso podporo. Danes sem jim prvič poplačal zanjo," je po tekmi dejal Ronaldinho, ki se je januarja iz italijanskega Milana preselil k Flamengu. Nagradili pa so ga tudi navijači na tribunah, ki so bučno, tudi s pirotehniko, slavili zmago in že 19. pokal Guanabara. Ronaldinho ima pogodbo s klubom, ki ga vodi nekdanji brazilski selektor Vanderlei Luxemburgo, do leta 2014, ko bo Brazilija gostila nogometno svetovno prvenstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.