Šport > Nogomet
29 ogledov

Ronaldinho zapustil priprave Milana

Ronaldinho Žurnal24 main
Brazilski vezni igralec Ronaldinho je že zapustil pripravljalni tabor Milana v Dubaju in je na poti v Brazilijo, kjer naj bi se pridružil matičnemu klubi Gremiu iz Porto Alegreja.

Ronaldinhev  zastopnik Roberto de Assis se bo v nedeljo sestal z Milanovim podpredsednikom Adrianom Gallianijem glede uskladitve pogojev prestopa. Galliani je sicer zatrdil, da 30-letnika ne želijo posoditi, ampak prodati (naj)boljšemu ponudniku. Podpredsednik Gremia Cidade Dias je sicer v petek dejal, da bo glede teme Ronadlinho več jasnega 15. januarja.

"Čakamo, da bo prestop postal uraden," je dejal Milanov trener Massimiliano Allegri, ki Brazilcu ni namenjal prav veliko minut. "Morda je šlo pri njem za pomanjkanje volje. Prepričan sem bil, da bu lahko uspe odlična sezona. Dobro je začel, navsezadnje pa mora vsak prevzeti odgovornost zase,“ je Allegri namignil, da krivda za sedenje ni na njegovi strani.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.