Šport > Nogomet
20 ogledov

Ronaldo bi se "z veseljem" vrnil k Unitedu

španski pokal real madrid celta cristiano ronaldo Reuters
Nezadovoljni as Reala Madrida, Portugalec Cristiano Ronaldo, bi se po ekskluzivnem poročanju angleškega tabloida The Sun "z veseljem" vrnil v Manchester United. Kraljevi klub bo svojo sezono februarja reševal prav proti klubu z Old Trafforda, ki ga je Ronaldo zapustil leta 2009.

"Nekdanja zvezda Uniteda želi zapustiti Real Madrid in se vrniti na Old Trafford, le dan po tem, ko je trener Alex Ferguson priznal, da bi ga z veseljem sprejel nazaj," pišejo na spletni strani tabloida The Sun (www.thesun.co.uk).

Po pisanju najbolj razvpitega dnevnika v državi je Cristiano Ronaldo svojim nekdanjim soigralcem pri Manchester Unitedu že povedal, da se želi "vrniti domov". United se bo z njegovim Real Madridom pomeril v najbolj zanimivem paru osmine finala letošnje Lige prvakov.

Njegov nekdanji trener Sir Alex Ferguson, ki ga Ronaldo opisuje kot nogometnega očeta, se je na zadnji novinarski konferenci celo šalil, da bi bilo "sramotno", če bi Portugalec igral proti nekdanjemu klubu. Ferguson je tudi šaljivo namignil, da ima v pogodbi klavzulo, ki mu to prepoveduje.

Nihče nima milijarde evrov

"Toda po rekordnem prestopu vrednem 80 milijonov funtov igralec priznava, da se zdi prestop v tem trenutku 'nemogoč' zaradi ogromnih zneskov, kar je priznal tudi Ferguson," nadaljujejo pri Sunu. "Ronaldo je po odhodu k Realu leta 2009 zabil 170 golov na 169 tekmah."

Njegova odkupna klavzula v trenutni pogodbi, ki se izteče čez dve leti in pol, znaša kar milijardo evrov. Pri Sunu dodajajo, da bi Real sprejel ponudbo v višini 150 milijonov evrov, čeprav bi to verjetno pomenilo, da bi moral predsednik kluba Florentino Pérez oditi s položaja.

"Ronaldo bi se rad spet pridružil klubu, kjer ga imajo radi kot nikogar drugega, in kjer ni le še ena zvezda več. Prav tako si spet želi delati s Fergiejem," zaključujejo pri Sunu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.