Šport > Nogomet
67 ogledov

Ronaldo bo žuriral z Benzemajem

karim benzema cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo bo novo leto preživel v Maroku, kjer se mu bo pridružil klubski soigralec Karim Benzema. Napadalca Real Madrida bosta v Marakeš poletela z Ronaldovim zasebnim letalom.

Portugalski superzvezdnik bo v leto 2016 zakorakal v družbi Karima Benzemaja in kickboksarja Badra Harija, katerega je v zadnjih mesecih večkrat obiskal v Maroku.

Napadalec Real Madrida bo spal v kraljevskem apartmaju hotela s petimi zvezdicami, ki stane 3200 evrov na noč. Portugalec in njegov klubski kolega se bosta v obmorsko državo v severni Afriki pripeljala z Ronaldovim zasebnim letalom, več kot 18 milijonov evrov vrednim Gulfstream G200.

Ronaldo je Marakeš obiskal v začetku oktobra, ko se je veselil uvrstitve portugalske reprezentance na evropsko prvenstvo leta 2016.

V zadnjem obdobju so ga večkrat fotografirali v družbi kickboksarja Badra Harija, s katerim sta spletla tesne prijateljske vezi. Pojavile so se celo govorice, da naj bi bili več kot le prijatelja.

''Prepričan sem, da bodo obiski njegovega prijatelja tudi po trikrat, štirikrat na teden nekoč imeli posledice na njegovo igro,'' je nedavno izjavil francoski nogometni strokovnjak Daniel Riolo, potem ko so družabna omrežja preplavile skupne fotografije Ronalda in Harija.

Po poročanju lokalnih medijev pa Ronaldo in Benzema nista edina nogometna zvezdnika, ki bosta novo leto preživela v rdečem mestu.

V Maroku bo silvestroval tudi Pep Guardiola, ki se je leta 2014 v Marakešu poročil s svojim dekletom, decembra 2013 pa je v finalu klubskega prvenstva z Bayern Münchnom premagal nogometni klub Raja Casablanca Sport Club.

V turistično prestolnico Maroka naj bi pripotoval tudi Neymar, še poroča moroccoworldnews.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.