Šport > Nogomet
1 ogledov

Ronaldo ga je pljunil

Tole je fotografija, ki so jo objavili v tabloidu The Sun. Dokazovala naj bi, da Žurnal24 main
Na ponovljeni nedeljski tekmi osmine finala FA pokala je Cristiano Ronaldo pljunil nogometaša Derby Countyja Robbieja Savagea. Dogodek so ujeli v fotografski objektiv.
 

Ko jim popustijo živci ...

Cristiano Ronaldo ni prvi nogometni zvezdnik, ki je storil kaj takega. Nedavno je v derbiju s Sevillo živce izgubil član Barcelone Leo Messi, ki je pljunil proti Dudi.

Dokaz je tu. Nešportno potezo igralca Manchester Uniteda so v ponedeljek objavili v tabloidu The Sun. Cristiano Ronaldo, ki ga je Robbie Savage nepravilno ustavil, je izgubil živce in očitno pljunil nasprotnika, potem ko mu je ta želel pomagati. Sodniki in igralec Derby Countyja te primitivne poteze niso opazili. "Nič se ni zgodilo. Četudi imate slike, ki to dokazujejo, vam povem, da se v tistem trenutku tega nisem zavedal. Nimam nobenih težav z Ronaldom," je izjavil vezni igralec angleškega drugoligaša, ki je moral na koncu priznati poraz z 1:4. Prav mogoče je, da je najboljši nogometaš leta 2008 pljunil mimo Valežana, ki, kot pravi, nešportne poteze ni občutil. Ali bo na podlagi objavljene fotografije ukrepala disciplinska komisija Angleške nogometne zveze, še ni znano.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.