Šport > Nogomet
19 ogledov

Ronaldo ima Madrid raje od Pariza

cristiano ronaldo EPA
Portugalski napadalec ne izključuje selitve v Pariz, vendar pravi, da mu je življenje v Madridu bolj pisano na kožo.

Cristiano Ronaldo se je v pogovoru za portugalsko revijo Visao dotaknil govoric, da naj bi svojo kariero nadaljeval v dresu Paris Saint-Germaina.

Poleg pariškega velikana se za napadalca Real Madrida resno zanima tudi Manchester United, ki preživlja manjšo krizo pod taktirko Louisa van Gaala.

Španski mediji vseskozi namigujejo na to, da naj bi bil Ronaldo z eno nogo že pred vrati kraljevega kluba, pri čemer naj bi pomembno vlogo odigralo njegovo nezadovoljstvo z delom Rafaela Beníteza in naklonjeost nekdanjemu trenerju Carlu Ancelottiju.
 
''Madrid imam raje od Pariza, a morda se bodo nekoč stvari spremenile. Morda bom dobil dekle in bom več časa preživel tam. V Franciji delajo člani moje družine, vendar ne razmišljam o tem, da bi živel v Parizu. Gre za lepo mesto, ki sem ga večkrat obiskal, a ni po mojem okusu,'' je povedal Ronaldo.

Portugalec je zatrdil, da ne razmišlja o trenerski karieri, čeprav ne izključuje možnosti, da bi se nekoč preizkusil v vlogi nogometnega stratega. ''Želim si, da bi moja znamka še naprej rasla, saj se zavedam, da bo moje kariere konec v naslednjih petih, desetih letih. Po tem me čaka novo življenje,'' je povedal 30-letnik.

V letošnji sezoni je zabil 21 golov na 21 tekmah, a se kljub temu nekajkrat znašel na udaru kritikov. ''Če je vse, kar sem dosegel v nogometu, posledica tega, da sem takšen, kot sem, potem me nihče ne more prositi, naj se spremenim. Če ljudje zahtevajo, da se izboljšam, sprejmem, a spreminjati samega sebe je zelo težko. Fascinira me, da s svojim delom predstavljam vzor. Od samega začetka sem poskušal svojo državo zastopati na najboljši možen način, na osebnem nivoju pa svoje delo vedno opravim do popolnosti,'' je zaključil Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.